Overwatch

Overwatch: Origins Edition

Overwatch: Origins Edition is ontwikkeld door Blizzard Entertainment. Blizzard Entertainment staat bekend om het op de markt brengen van vette games met mooie graphics en een fantastische gameplay. Voorbeelden daarvan zijn o.a. WoW en Heroes of the Storm. Niet de minste games dus…

De verwachtingen van Overwatch: Origins Edition waren hooggespannen! En Overwatch maakt het helemaal waar! Overwatch zal naar verwachting dé meest gespeelde shooter van 2016 worden! Het verhaal is als volgt: de wereld dient van de ondergang te worden gered. Een team van Helden wordt samengesteld om de orde te herstellen en daarmee de wereld te redden.

In Overwatch kun je kiezen uit 21 helden en 5 skins. Kies jouw favoriete Held uit een reeks van: soldaten, wetenschappers, avonturiers en bizarre schepsels; en ga de strijd aan op toekomstige strijdtonelen.

Overwatch Loot Boxes 

Via onze webwinkel kun je overigens ook DLC’s voor Overwatch kopen, genaamd: Loot Boxes. De  Loot Boxes zijn in diverse waardes: 5x, 11x, 24x en 50x te verkrijgen. De Loot Boxes bevatten lukraak objecten zoals: Skins, Emotes, Victory Poses, Voice Lines, Sprays, Highlight Intros en Credits die je kunt gebruiken om jouw favoriete items te unlocken.